Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر گفت: سیره زینب کبری (س) مشتمل بر الگوی مبارزات انقلابی و شخصیت عبادی او، تابلوی تمام‌عیار و نمایشگاهی از فضایل خدیجه کبری (س) و عظمت امیرمومنان (ع) است.

امام جمعه مشهد گفت: اسلام با ۲ عامل پیشرفت کرد و توسعه یافت، یکی ثروت حضرت خدیجه (س) و یکی شمشیر امیرالمؤمنین (ع) و هر دوی این خاصیت‌ها در شخصیت حضرت زینب متبلور بود؛ همان‌طور که خدیجه کبری (س) همه ظرفیت وجودی خود را وقف گسترش اسلام کرد، زینب کبری (س) نیز تمام توان و ظرفیت خود را در راه انقلاب مقدس عاشورا وقف کرد که در نهایت جان دوباره و حیات تازه‌ای به اسلام دمید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: انقلاب حسینی حیات‌بخش اسلام بود و اگر این انقلاب نابود می‌شد، هم آثار جهاد خدیجه کبری (س) و هم آثار جهاد شمشیر امیرمومنان (ع) از میان می‌رفت؛ شخصیت عظیمی که باعث شد این جنگ نابرابر به یک انقلاب تبدیل شود، زینب کبری (س) بود که توانست ایثار، فداکاری و مظلومیت شهدای کربلا را فراتر از تصویر یک شکست نظامی و بلکه در هیبت یک پیروزی و فتح عظیم نمایش دهد.

علم الهدی گفت: دستگاه بنی‌امیه به دنبال این بود که نشان بدهد جبهه انقلابی طرفدار پیغمبر ضعیف و ناتوان است و در برابر جبهه ظلم و ستم بنی‌امیه اقلیت دارد تا به این ترتیب بتواند اصل جریان انقلابی سیدالشهدا را سرکوب کند. اما زینب کبری (س) انقلاب حسینی را به‌عنوان یک جریان فاتح و قهرمانانه معرفی کرد. شخصیتی که باعث شد یزید با همه تشریفات و دستگاه تبلیغاتی‌اش سرکوب شود، شخصیت قهرمانانه زینب بود.

او معتقد است، علاوه بر این، همان‌طور که خدیجه کبری (س) در هنگامه فشار‌هایی که چه قبل از بعثت و چه بعد از بعثت بر وجود نازنین پیامبر وارد می‌شد، آرامشگاه رسول خدا (ص) بود، زینب کبری (س) نیز برای امام حسین (ع) همین جایگاه و خاصیت را داشت.

امام جمعه مشهد گفت: بانویی که همه عزیزان او در پیشگاهش به شهادت رسیده‌اند، در طول دوران اسارت، سرپرستی ۸۴ زن و کودک اسیر کاروان را نیز برعهده داشته است؛ در کاخ یزید به امام سجاد (ع) می‌فرماید که به من خبر داده شده که این سرزمین میعادگاه عاشقان و قبله دل‌ها خواهد شد و از همه اقطار زمین، زائران و مسافرانی به زیارت آن مشرف خواهند شد

او می‌گوید: هنگامی که به یزید خبر داده شد که اگر زینب (س) در مدینه بماند، حجاز علیه امویان خواهد شد، دستور داد که عبدالله جعفر را به همراه خانواده‌اش از مدینه به شام بیاورند، اما این سفر نیمه‌تمام ماند و از یک فرسخی شام، به‌محض اینکه نشانه‌های شهر بر زینب کبری (س) نمایان شد، به‌قدری اندوه بر قلب نازنین ایشان وارد شد که هنگام وضو رحلت فرمودند و پیکر ایشان در کنار همسرشان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام//ص.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وفات حضرت زینب حرم مطهر رضوی مراسم عزاداری خدیجه کبری زینب کبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابگوی تمامی بن‌بست‌های پیش آمده اسلام است

ایسنا/خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: خداوند این انقلاب را از شر آن همه آفت و نفوذهای داخلی نجات داد و در مسیر ۴۵ ساله همراه انقلاب بود و امروز می‌بینیم که موقعیت دعوت به مکتب انبیا بر نوع بشر تاثیر گذاشته و تنها جوابگوی بن بست‌های پیش آمده برای بشر، اسلام است.

آیت الله سیدعلیرضا عبادی امروز پنجشنبه ۱۳اردیبهشت در دیدار با اساتید حوزه‌های علمیه و روحانیون و کارمندان عقیدتی سیاسی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه انسان به دو نیاز در ارتباط با علم روی می‌آورد، گفت: انسان برای زندگی کردن باید به ابزار علم روی آورد و لذا نیاز اصلی فراتر از این موضوع است چرا که انسان تشنه علم آفریده شده و می‌خواهد بداند در عمق زمین و آسمان چه وجود دارد.

وی بیان کرد: زمانی که استعداد به فعلیت برسد و عالی‌ترین لذت برای انسان، وصول به علم است فلسفه خلقت بوده چرا که  روح انسان همه چیز دان است و هدفش را درک خواهد کرد.

آیت الله عبادی بیان کرد: یکی از وظیفه پیامبران تعلیم و تعلم بوده اما همه قضیه نیست و لذا تزکیه از موضوعاتی بوده که انسان را به حقیقت علم می‌رساند و انسان اعجوبه عالم خلقت بوده که می‌تواند به مقام وصول برسد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهارکرد: مشکل اصلی دنیای امروز بدست آوردن علوم بر اساس سرگردانی است که در این صورت نفع و ضرر را تشخیص نمی‌دهد و در روایات آمده که حقیقت علم پنج کلمه شامل مبدا، معاد، تکلیف، هدف و خطر است و اولین مسئله این است که خود، راه، هدف، تکلیف و آفت آن را بشناسد.

وی بیان کرد: کسی که با علم و ایمان به کتاب آفرینش و آیات الهی نگاه می‌کند، خدا را می‌بیند و دعوت انبیا به علم به معنای صحیحش است. 

آیت الله عبادی با بیان اینکه تفکر قانونی و فرعونی آفت دین است، گفت: قبل از دو قطبی شدن زمین، هیچ پایگاهی برای حق و حقیقت و اسلام و علم به معنای صحیحش و کمال وجود نداشت و اگر امام دین خدا را برپا نمی‌کرد هیچ چیز از دین اسلام نیز باقی نمی‌ماند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: خداوند انقلاب را به عنوان پایگاه حفظ دین قرار داد و امروز می‌بینیم که حوزه‌های علمیه با همه مشکلاتی که دارند در جهان مقابل کفر جهانی و استکبار ایستاده و این خروش دانشگاه‌های جهانی از آثار امام امت است.

وی خاطرنشان کرد: خداوند این انقلاب را از شر آن همه آفت و نفوذهای داخلی نجات داد و در مسیر ۴۵ ساله همراه انقلاب بود و امروز می‌بینیم که موقعیت دعوت به مکتب انبیا بر نوع بشر تاثیر گذاشته و تنها جوابگوی بن بست‌های پیش آمده برای بشر، اسلام است و لحظه‌ای برای تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی فرو گذار نشود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • عملیات وعده صادق نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است
  • ارزش‌های دین اسلام و انقلاب را باید تبلیغ و تبیین کنیم
  • وعده صادق موجب افتخار جهان اسلام شد
  • جوابگوی تمامی بن‌بست‌های پیش آمده اسلام است